Intézményünkben a VÉRVÉTELI vizsgálatok árát, kizárólag KÉSZPÉNZBEN van lehetőség kifizetni!

SZOLGÁLTATÁSAINK

Ismerje meg szolgáltatásainkat, vagy foglaljon időpontot online!

Időpontot foglalok

A vizsgálatok árait itt tekintheti meg:

Árlisták

A modern ultrahangkészülékek – a hagyományos kétdimenziós (2D) vizsgálatok mellett – ma már egyaránt képesek a három (3D), négy (4D) dimenziós képalkotásra is.
A két és a háromdimenziós vizsgálatok között az a különbség, hogy míg a hagyományos kétdimenziós vizsgálatok metszeti képeket mutatnak, addig a háromdimenziós technika során nem egy-egy síkot, hanem a síkok sorozatát dolgozza fel a készülék. A számítógép ezekből a síkokból alkot aztán egy háromdimenziós térben elhelyezett képet.

A négydimenziós – más néven valós idejű, háromdimenziós ultrahang, népszerűbb nevén babamozi – pedig azt jelenti, hogy a három dimenzióban megjelenített síkokat immár mozgásban is láthatjuk. A negyedik dimenzió itt maga az idő – ezzel a módszerrel egy másodpercenként többször is frissített mozgóképet kapunk. A négydimenziós ultrahanggal tehát valós időben, időbeli csúszások nélkül láthatjuk a baba mozgását, testhelyzetét és akár az arckifejezését is.

——
Czirkos Andorné
4D ultrahang,szonográfus
Rendel: szombat, (kéthetente) 9.00-13.00.

Az akupunktúrás kezelés menete
A kezelés a beteg részletes kikérdezésével és a hozott orvosi dokumentáció áttanulmányozásával kezdődik. Ez az egyszerűbb eseteknél rövidebb, a bonyolultabb, súlyosabb, régebb óta fennálló panaszok, betegségek esetén kicsit több időt vesz igénybe.

Rendszerint már itt eldől, hogy alkalmas-e a beteg a kínai módszer szerinti kezelésre, vagy inkább a nyugati medicina eszköztárához kell fordulni. Álláspontom szerint nem az a lényeg hogy a beteg az akupunktúra által gyógyuljon, hanem hogy GYÓGYULJON!!!! Ahogy korábban leírtam nagyon sok esetben a kínai gyógyászat eredményesebben tud kezelni bizonyos kórképeket, tüneteket, de van hogy a nyugati orvoslás az eredményesebb. Például egy fejfájós beteg kínai orvoslás általi kezelése nálam szóba sem jön anélkül hogy részletes neurológiai kivizsgálása meg ne történne az esetlegesen meglévő daganat, érmalformáció kizárása céljából. Ugyanígy egy akut hasi panasznál is elengedhetetlen a sebészeti, belgyógyászati vizsgálat, hiszen egy begyulladt “vakbelet” appendicitist a sebészi szike eredményesebben kezel mint a tű.

A kikérdezést a belgyógyászati és neurológiai vizsgálat, vérnyomás mérés követi, majd mindezek után felállítom a kezelési tervet és elkezdjük a kezelést. Talán a leírtak után nem meglepő de előfordulhat hogy az akupunktúrás kezelések mellett még egyéb kivizsgálásokat is javaslok, elindítok a minél hatásosabb és gyorsabb kezelések, gyógyulás érdekében.

Különbségek a nyugati és a keleti orvoslás között
Nyugati gyógyászat: egyes szervek károsodását, diszfunkcióját keresi, vizsgálja.
Előny: komoly sikereket, eredményeket ért el a sürgősségi ellátásban, a sebészeti, fogászati, traumatológiai, infectológiai kórképek gyógyításában.
Hátrány: Ha nem talál mérhető, kimutatható elváltozást a panaszok mögött azzal nem tud mit kezdeni. Gyakran megterhelő, invazív vizsgálatok és beavatkozások. Drága.

Keleti megközelítés:  a betegség a belső egyensúly felbomlása. Energetikai szemmel nézi a szervezetet.  Vizsgálja, hogy hol borult fel az energetikai egyensúly? A gyógyítás lényege a felbomlott harmónia visszaállítása a szervezet saját energiáinak, öngyógyító mechanizmusainak a felhasználásával. Nem visz be gyógyszert, mérgeket, költséghatékony és a tűszúrástól eltekintve nem invazív. Nagy hangsúlyt fektet a betegségek megelőzésére.
Hátrány: anatómiai elváltozásokat nem tud helyreállítani, komolyabb szervi sérüléseket nem tud gyógyítani (pl daganatos megbetegedések), sürgősségi állapotokban is körültekintést igényel az alkalmazása.
Filozófiájuk szerint az erő (Qi) finomabb és sűrűbb formái építik fel a világot, mely jól korrelál a modern tudományos ismereteinkkel. A legújabb kvantumfizikai kutatások bebizonyították, hogy  subatomi szinten az anyag és az energia nem különül el élesen egymástól, ezt a kínaiak már két ezer éve leírták, hasonlóan a vérkeringés leírásához!
Nyugati értelemben nem csak a mozgás, a hő, az elektromos ingerület fogható fel Qi-ként, hanem a biológiai információ továbbításában szerepet játszó molekulák, hormonok, neuropeptidek is.

Ez az életenergia csatornákban, un. meridiánokban kering (vannak fő csatornák, saját pontokkal nem rendelkező különleges csatornák és számtalan letérő mellékág is, melyek az idegrendszerhez hasonlóan behálózzák az egész testet). Ezeken a meridiánokon helyezkednek el a nyugati módszerekkel is kimutatható akupunktúrás pontok (elektromikroszkópos vizsgálatok, megnövekedett anyagcsere, CO2 kibocsájtás, elektromos aktivitás, idegi receptorok összesűrüsödése), melyek stimulálásával avatkozhatunk be élettani folyamatokba, energiát pótolhatunk, felesleges energiát vezethetünk le.

A tűszúrás jól mérhető ingereket kelt mind a perifériás, mind pedig a központi idegrendszerben, emellett beavatkozik a szervezet elektromágneses terébe, hormonokat szabadít fel, fájdalomcsillapító hatású anyagok, endorfinok felszabadulását stimulálja.

 Az akupunktúra története
Már 5200 éve ismertek a mai kezelés alapját adó pontok, ezt a technikát, módszert kínai orvosok már több ezer éve fejlesztik.

Kr.e. 479-300: Nej-csing: a Sárga császár belgyógyászati tankönyve, az akupunktúra mellett a betegségek  keletkezésével, kórélettanával is foglalkozik, emellett pulzusdiagnosztikával is. Kr.e.300: King-Nong császár Gyógynövény és növénytan könyve a Pen-csao

Gyakori kérdések az akupunktúrás kezelésekkel kapcsolatban

A klasszikus akupunktúra eszközei a hajszálvékony tűk. A kezelést végző orvos maximum tíz-tizenötöt szúr be kezelésenként. Bizonyos esetekben a tűket felmelegítik (moxa), olykor pedig forgatni, mozgatni is kell őket. Egyes betegeknél az akupunktúrás tűt ingerárammal is stimulálják (elektroakupunktúra).

Fájdalmas-e ez a beavatkozás?

Amennyiben a szúrás technikája biztos, és a tűk kellőképpen vékonyak, a páciens alig érzi a beszúrást. Közvetlenül a tűk behelyezése után legtöbbször kellemesen meleg és ellazító érzés alakul ki. Ez jót jelent!

Feltétlenül szükség van-e tűkre?

Néhány éve lézerfénnyel ingerlik az akupunktúrás pontokat, s ezzel helyettesíthetik a tűszúrást. Elsősorban gyermekeknél, akik félnek a tűktől, de érzékenyebb felnőtteknél is jól bevált a lézerakupunktúra alkalmazása.

Vannak-e mellékhatások?

Szakszerű használat esetén gyakorlatilag nincs mellékhatás. Előfordulhat, hogy a beszúrás helyén kis vérömleny keletkezik. Ez a hely két-három napig érzékeny marad. A szúrás helyén ritkán alakul ki gyulladás.

Mik az akupunktúra ellenjavallatai?

Azokon a pontokon nem szabad szúrásos technikát alkalmazni, melyek épp gyulladtak, vagy a bőr felettük sérült, fertőzött. Más komolyabb ellenjavallat nincs. Ám azt feltétlen tudni kell, hogy az akupunktúra komolyabb szervi sérülések esetén mér nem tud segíteni, hiszen a szabályzómechanizmusok és a funkciók összehangolása a feladata, s ha ez már a durva károsodás miatt nem lehetséges, az akupunktúra hatástalan marad.

Hány kezelés kell?

Attól függ, milyen régi a panasz. 3-4 hete kezdődött betegségnél 1-2 kezelés elég. 10-20 éve fennálló, több szervrendszer megbetegedését okozó panaszok esetén 4-5 kezelés kell, hetente egyszer, majd 2-3 hetente egyszer még legalább 5 kezelés, néha több is ahhoz, hogy stabilan, maradandóan jól legyen. Néha szükséges évente négyszer, adott időpontokban megerősítő kezelés.

 Hogyan hat az akupunktúra?

A szervezet energiakeringésére hat, mely percek alatt maga után vonja a vérkeringés megváltozását is. Lehet vele szöveteket lazítani, gyulladást csökkenteni, szerveket feltölteni energiával. Így rugalmasabbak lesznek az izmok-inak, ami kihat az izületekre is. Élénkül a vérkeringés, oda is jut, ahol eddig alig volt, nagyobbakat tudunk lélegezni, jobban működik az agyunk, mélyebben alszunk…

Mi a moxázás?

Melegítő kezelés, mellyel a kihűlt, rossz keringésű szövetekben szervekben javítjuk a vérellátást, telítjük energiával.

Javallatok:

emésztés: fekélyek, gyomorfájás, gyomorégés, hányinger, émelygés, hányás, rossz emésztés, székrekedés, hasmenés, puffadás, bélgyulladás, gyomorfekély.
légzés: asztma, hörghurut, tüdőtágulás, torokfájás, torokgyulladás, szénanátha, orrfolyás, orrdugulás,
vérkeringés: visszér, aranyér, zsibbadás, hideg végtagok, borzongás, duzzanatok, trombózis (vérrög),
nőgyógyászat: mindennemű havivérzéssel kapcsolatos zavarok, menstruáció előtti fájdalmak, terhesség és szülés utáni problémák,
hallás: bizonyos süketségek, fülzúgás, fülfájás,
látás: bizonyos látáscsökkenés, szemkáprázás, könnycsatorna rendellenesség, szemszárazság, szemhártya gyulladás,
urológia: hólyaggyulladás, nehéz vizelés, vizelettartási zavarok,
idegrendszeri zavarok: idegesség, ingerlékenység, álmatlanság, bizonyos depressziók, fáradékonyság, aluszékonyság,
mozgásszervi betegségek: bizonyos bénulások, merevségek,
bénulás: agyvérzés, magas vérnyomás következtében, agytrombózis, baleset, gyermekbénulás születéskori agyi oxigényhiány miatt,
bőrbetegségek: bizonyos ekcémák, herpesz, visszatérő gombásodás,
allergia: asztma, arcüreggyulladás, szénanátha,
szenvedélybetegségek: dohányzás, elhízás,
fájdalombetegségek: izületi fájdalmak, reuma, különböző ideggyulladások, nyak-, hát-, derék-, csípőfájás és ezek kisugárzásai, ín- és izomfájdalmak, fejfájás, migrén, sporttraumák, kibicsaklás, ficam, görcsös fájdalom, fantom végtagi fájdalom (amputálás után),
műtét után: a műtét mellékhatásai gyorsabban elmúlnak, rövidebb a lábadozás.

Akupunktúrás pontok a testen

Egy kezelés kb. 15-20 percig tart és általában heti 3 alkalommal szükséges végezni. Akut esetben nagyon sokszor már 1-2 kezelés is sikerhez vezet. Krónikus esetekben 10-15 kezelésre van szükség, súlyos betegség esetén ennél is többre lehet szükség.

——
dr. Szabó Gábor
háziorvos, akupunktúrás szakorvos, foglalkozás-egészségügyi szakorvos
Rendel: kedd, 16.30-19.30

Rendelésünkön a bőr-haj és körömproblémákkal érkező betegeket fogadjuk, számos bőrbetegség, pl. pikkelysömör, hajhullás, ekcéma, gombás fertőzés kezelését, kivizsgálását végezzük. A bőrgyógyászati daganatos megbetegedések száma világszerte emelkedik, ez alól hazánk se kivétel. Szűréssel ellenőrizzük az anyajegyes panasszal jelentkezők elváltozásait.

——
dr. Veres Gyöngyvér Tünde
bőrgyógyász szakorvos
Rendel: Kedd(kéthetente), 9.00-13.00

A gyermek kardiológia szakrendelésen a veleszületett szívfejlődési rendellenességek (billentyű elégtelenség, fő ütőerek szűkülete, pitvari és kamrai sövényhiányok) és a szerzett szív-és érrendszeri (szívritmuszavar, szívizom betegségek, gyulladásos betegségek) diagnosztizálása és kezelése történik. Gyermek kardiológiai szakrendelésünkön szív panaszok, illetve szívbetegség gyanúja esetén újszülött kortól 18 éves korig látjuk el a kis betegeket.

——
dr. Szegény Krisztina
gyermekgyógyász, csecsemő-gyermekkardiológus szakorvos
Rendel: szerda,(kéthetente) 17.00-20.00

diabetológiai rendelés a szénhidrát anyagcsere zavaraival, társ betegségeivel, a cukorbetegek kezelése és a szövődmények megelőzésével, kezelésével foglalkozik A rendelésen igyekszünk hasznos tanáccsal ellátni minden rászoruló cukorbeteget, diabetikus szakember kiegészítő segítségével.

——
dr. Bódis Beáta
belgyógyász, endokrinológus szakorvos
Rendel: előjegyzés alapján

A dietetikus olyan szakember, aki az egészséges és a beteg emberek számára nyújt segítséget a megfelelő táplálkozás kiválasztásában. Fontos feladata a tanácsadás és megelőzés vagyis az egyénre szabott korszerű kiegyensúlyozott táplálkozás megismertetése. „A táplálkozástudományt az egészséges és beteg egyének, valamint csoportok élelmezési ellátása, gyógyítása és egészségnevelése céljából alkalmazza. Felméri, tervezi és végrehajtja az élelmiszer és táplálkozás humánegészségre gyakorolt hatását javító programokat.”

——
Czeglédiné Asztalos Ágnes
dietetikus, táplálkozástudományi szakember, sportdietetikus
Rendel: kedd (kéthetente) előjegyzés szerint

Az endokrinológia a belső elválasztású mirigyek – leginkább a pajzsmirigy, a mellékpajzsmirigyek, a mellékvese, a hasnyálmirigy – működésének élettanával, azok betegségeivel foglalkozik. A hormonzavarok kezelésével az endokrinológus szakorvos foglalkozik.

——
dr. Bódis Beáta
belgyógyász, endokrinológus szakorvos
Rendel: előjegyzés alapján

A szív és érrendszeri megbetegedések vezető helyen állnak Magyarországon. Ezen betegségek kialakulásában a genetikai-, életmódbeli és környezeti  faktorok, a dohányzás, a cukorbetegség és a magas vérzsír szint a legfontosabb oki tényezők. A rendelés fő profilja a vénás, visszeres megbetegedések vizsgálata, műtéti és sclerotherápiás  kezelése, érbetegek gondozása.

——
dr. Benkő László
érsebész szakorvos
Rendel: szerda, 16.30-19.00

Az általános fül-orr-gégészeti szakvizsgálat során a fül, az orr- és melléküregeket, a szájüreget, a garatot, a gégét, a nyálmirigyeket valamint a nyaki régiót vizsgáljuk A korábbi betegségek és a fennálló panaszok függvényében az alapvizsgálatot követően további, kiegészítő vizsgálatokra kerülhet sor.

——
dr. Elek László
gyermek- és felnőtt fül-orr-gégész, audiológus szakorvos
Rendel: szerda, 8.00-10.00

A gasztroenterológia az emésztőrendszer (nyelőcső, gyomor, vékonybél, hasnyálmirigy, vastagbél, máj) betegségeivel foglalkozó orvosi szakterület. Gasztroenterológust gyomorpanaszok, máj, és epehólyag körüli rendellenességek, hasnyálmirigy- problémák, a székelési szokások megváltozása, emésztési zavarok esetén keressük fel.

Kivizsgálás szükséges lehet az alábbi tünetek előfordulása esetén:
• hasi fájdalom
• gyomorégés
• székrekedés
• haspuffadás
• teltségérzet
• rossz lehelet
• émelygés, hányinger

Leggyakoribb betegségek:
• emésztési problémák
• epehólyag problémák
• gyomorégés
• haspuffadás
• székrekedés

A vizsgálat a beteg panaszainak részletes feltárásával kezdődik. Ezt a betegvizsgálat-, majd szükség szerint laboratóriumi vizsgálat- (vérvétel, széklet, vizeletvizsgálat), a lehető legpontosabb diagnózis felállításához szükséges képalkotó vizsgálat- (röntgen, UH, CT), valamint további speciális vizsgálat (Helicobacter kilégzés, H2 vizsgálat) követhet.

——
dr. Csobó Zsolt
gasztroenterológus és sebész szakorvos
Rendel: hétfő,(kéthetente) 14.30-16.30

Tovább az oldalra

——
dr. Ruzicska Zsolt
szülész-nőgyógyász szakorvos
Rendel: szombat,(kéthetente) 9.00-12-00
——
dr. Benei Barbara
szülész-nőgyógyász szakorvos
Rendel: csütörtök,(nőgyógyászat) 9.00-12.00.

Fülfájás, torokfájás, orrdugulás……megannyi kellemetlen tünet, álmatlan éjszaka. A kisgyermekes szülők türelmét gyakran próbára teszi egy-egy légúti megbetegedés, kiadós nátha vagy allergia eredetű orrdugulás.
Fül-orr gégész szakorvosunk nagy gyakorlattal diagnosztizálja, kezeli és gyógyítja a fül-orr-gégészeti problémák széles spektrumát.

——
dr. Elek László
gyermek- és felnőtt fül-orr-gégész, audiológus szakorvos
Rendel: szerda, 8.00-10.00

Gyermek-gasztroenterológia szakrendelésünkön hasi fájdalmakkal, evési és széklet-zavarokkal, bőrtünetekkel, hányással, bukással, véres széklettel vagy nem megfelelő súlyfejlődéses problémákkal keresnek fel leginkább pácienseink. Szakorvosunk részletes, aprólékos kivizsgálást és kezelést nyújtanak. Gyermek-gasztroenterológiai szakrendelésen 0-18 éves korig várjuk pácienseinket.

A leggyakoribb betegségcsoportok közé tartoznak a különböző táplálék allergiák, a reflux, a laktóz vagy fruktóz malabszorpció, a lisztérzékenység, a széklet rendellenességek, táplálkozási zavarok, a nem megfelelő súlyfejlődés, a gyulladásos bélbetegségek illetve a hepatológiai betegségek.

——
dr. Omacht Erika
gyermek-gasztroenterológus szakorvos
Rendel: A rendelés átmenetileg szünetel
——
dr. Kuhl Zsuzsanna
gyermek-gasztroenterológus szakorvos
Rendel: csütörtök,16.30-19.00

Gyermekkorban igen gyakoriak a bőrbetegségek, kezelésük általában több gondoskodást, szakértelmet igényelnek. A gyermekbőrgyógyászati szakrendelésre a betegek általában atopiás dermatitis, ekcéma, pikkelysömör, viszketéssel járó bőrproblémák miatt érkeznek a rendelőbe. Emiatt fontos a különböző veleszületett betegségek, pigmentált anyajegyek és éranyajegyek vizsgálata, szűrése és kezelése is. Pubertás korban gondot jelenthet a pattanásos bőr, hajhullás és bármilyen viszketéssel járó bőrprobléma.

——
dr. Veres Gyöngyvér Tünde
bőrgyógyász szakorvos
Rendel: Kedd(kéthetente), 9.00-13.00

Az első szűrővizsgálatok ajánlott időpontja a hathetes és a négy hónapos kor.
A gyermekortopédiai vizsgálatok során a szakorvos megvizsgálja a teljes mozgatórendszert, különösen figyelve a csípők, végtagok fejlettségére, hogy kiszűrhesse az esetleges tartási, fejlődési rendellenességeket.
Később is ajánlott a szűrővizsgálat, amikor már a baba stabilan jár, ez általában a járáskezdést követően 3-4 hónap múlva, majd 3 éves korban, iskolakezdést megelőzően, 10, és 14 éves korban. Ennek során követjük a mozgásszervek fejlődését, az éréssel, növekedéssel összefüggésben. Nagyobb gyermekek esetében a vizsgálat mozgásszervi anamnézis felvételével kezdődik, születéstől kezdve áttekintve az eddigi kezeléseket, történéseket, esetleges baleseteket, műtéti beavatkozásokat stb. A fizikális vizsgálat kiterjed a talp, a járás, a testtartás, a mellkas, a gerinc és az ízületek alaki és funkcionális vizsgálatára, a reflexekre és természetesen az esetleges konkrét panasz komplex vizsgálatára, amelyet szükség esetén laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai vizsgálatok( ultrahang, CT, MR) egészítenek ki.

——
dr. Dömse Eszter
ortopéd-traumatológus szakorvos
Rendel: kedd, (kéthetente) 14.00-16.00
——
dr. Váncsodi József
ortopéd-traumatológus szakorvos
Rendel: csütörtök,(kéthetente) 17.00-19.00

A klasszikus pulmonológiai betegségek (asztma, visszatérő hörghurutok, nehézlégzés) ellátása mellett bronchológiai (légúti szűkület, anomáliák) betegségekkel is foglalkozunk.
A rendelés keretén belül lehetőség van allergiás bőrpróba elvégzésére mind légúti, mind ételallergéneket tekintve, illetve a légúti betegségek diagnosztikájához tartozó légzésfunkciós és laborvizsgálatok is elvégezhetőek.

——
dr. Békési Bernadett
gyermekpulmonológus szakorvos
Rendel: előjegyzés alapján

Az alább felsorolt problémákkal fordulhatnak gyermeksebész szakemberünkhöz:
Gyermekurológia: fitymaszűkület kezelése, fityma letapadásának megoldása, here leszállás zavarai, rejtett heréjűség, kisajkak összetapadásának oldása.
Általános gyermeksebészet: Lágyéksérv, vízsérv, köldöksérv, hasfali sérv, krónikus székrekedés, krónikus hasifájdalom, véres széklet, benőtt köröm.
Bőr és lágyrész elváltozás: Anyajegek (naevusok), haemangiomák, fibromák, vírusos szemölcsök.

——
dr. Fathi Khaled PhD
gyermeksebész szakorvos
Rendel: hétfő(kéthetente), 16.00-18.00

A hasi sebészet elsősorban hasi betegségek (epekő, köldöksérv…stb) műtéti kezelését végzi. A proktológia az általános sebészetnek a végbél betegségeinek vizsgálatára, és kezelésére szakosodott területe. Ezen a szakrendelésen vizsgálják és kezelik az aranyerességet, a végbél környezetének gyulladásos folyamatait, jó, és rosszindulatú daganatait, a béltraktus alsó szakaszának, a végbélnek a különféle elváltozásait, a sok kellemetlenséget okozó berepedéstől, az alattomos, panaszmentesen kialakuló végbélrák kérdéséig – sok egyéb betegség mellett.

——
dr. Baracs József
sebész szakorvos, proktológiai, colorectalis és hasi onkológiai sebészeti profillal
Rendel: előjegyzés szerint, 17.00-20.00
——
dr. Ember Ágoston
sebész, proktológus szakorvos
Rendel: csütörtök, 14.00-16.00
——
dr. Csobó Zsolt
gasztroenterológus és sebész szakorvos
Rendel: hétfő,(kéthetente) 14.30-16.30

A kardiológia a belgyógyászat egyik ága, mely a szív és az erek betegségeivel foglalkozó tudományág. A kardiológia központi területe, a szív számos anatómiai (kamrák, pitvarok, szívbillentyűk) és fiziológiai (pl. systole, szívhangok, utóterhelés) jellemző vizsgálatának tárgya. A szív rendellenességei szívbetegséghez és kardiovaszkuláris betegséghez vezetnek, ezek vezető halálokok.

——
dr. Radnai Béla
belgyógyász, kardiológus szakorvos
Rendel: kedd, (minden hónap első keddi napon) 8.00-14.00
——
dr. Nyárfás Géza
belgyógyász, kardiológus szakorvos
Rendel: átmenetileg távol
——
dr. Pongrácz-Kreska Zita
kardiológus szakorvos
Rendel: előjegyzés alapján

Mentálhigiéné

Mentálhigiéné, a lélek egészségvédelme, ahol az egészség a testi, szellemi, lelki, szociális jólét állapota. Egyfajta pszichológiai prevenció, amely segít, hogy a bánatból ne legyen súlyos depresszió, a szorongásból pánikzavar, a stresszből kiégés. Fontos momentuma a megelőzés, fejlesztés, kapcsolatépítés. Célja az egészséges lelki élet kialakítása és megtartása. Segíti, hogy az egyén képessé váljon a saját problémájának a megoldására, erőforrásait, lehetőségeit kellő képen felhasználja.
 
Integrál szemlélet
 
Az integrál szemlélet egy olyan térképet ad a kezünkbe, melynek segítségével könnyebben eligazodhatunk mind a világban, mind saját magunkkal való munkában.
Ha rájövünk hol tartunk, s hova szeretnénk eljutni,sokkal könnyebb dolgunk van, mintha térkép nélkül indulnánk!
 
Az Integrál Pszichológián és Mentálhigiénén szerzett tudásommal tapasztalatommal az önismereti együttgondolkodásunkkor személyes fejlődésedet alapozhatod meg biztonságos, elfogadó, empatikus légkörben.
 
A beszélgetések alkalmával tükröt mutatok a saját belső működésedről, segítek kiemelni a közös mintázatot az életedben felmerülő nehézségekben, problémákban, elakadásokban és megkeressük az ezekhez szükséges saját belső erőforrásaidat.
Mindezeknek köszönhetően jobban megérted majd önmagad, az emberi kapcsolataid és felelősséget tudsz vállalni önmagadért, saját életedért.
Relaxációt és stresszkezelési technikát is van módod elsajátítani.

 

——
dr. Blaskó Ágnes
integrál szemléletű önismereti mentor,mentálhigiénés szakember
Rendel: csütörtök,előjegyzés szerint

Főbb szakterületek:
Agyérbetegeségek (stroke) diagnosztizálása, kezelése, gondozása, szakorvosi gyógyszerjavaslatok felírása. Nyaki ér ultrahang vizsgálat (carotis duplex scan), az agyat ellátó erek állapotának felmérése. Agyvérzésen átesett betegek kezelése, gondozása. Szédülés okainak diagnosztizálása, kezelése. Demenciák (elbutulás), memóriazavarok okainak tisztázása, kezelése, Alzheimer-kór korai diagnosztizálása. Fájdalom szindrómák (derékfájdalom, lumbágó, végtagfájdalmak, arcfájdalom) kivizsgálása, kezelése. Epilepszia, eszméletvesztések hátterének kivizsgálása, gyógyszeres javaslat. Kézremegés (Parkinson-kór), végtagremegés, végtaggörcsök okának diagnosztizálása, terápiája Fejfájások, migrén, mindennapi fejfájás kezelése Járászavarok, gyakori elesések, fejzúgás-fülzúgás, nyelészavar kivizsgálása, terápiás javaslat Általános stroke (szélütés) rizikó becslése, megelőzés lehetőségei Más intézetben keletkezett zárójelentés értelmezése, részletes szakmai felvilágosítás, „second look” Idős betegek terápiájának optimalizálása, korszerű kezelési lehetőségek stroke utáni állapotokban

——
dr. Csécsei Péter
neurológia- és intenzív terápiás szakorvos
Rendel: szerda,(kéthetente) 14.00-16.30

A nőgyógyászati szakrendelés feladatai: a női nemi szervek működészavarainak felismerés és kezelése, beleértve a hüvelyi gyulladásokat, a menstruációs zavarokat. Elvégezzük a nőgyógyászati szűrővizsgálatot (onkocytologiát), a hozzátartozó kolposzkópiával. Tanácsadást és kivizsgálást végzünk serdülőkori problémák, fogamzásgátlás, meddőségi panaszok, családtervezés, gyermekvállalás előkészítése, változókori panaszok, klimax, nőgyógyászati hormonpótló kezelés ügyében. Foglalkozunk terhesség megállapításával, terhesség alatti szűrővizsgálatok elvégzésével.

Helyben végzünk ultrahangos vizsgálatokat hüvelyen és hasfalon keresztül, 3-4 D ultrahang vizsgálatokat, terhesség alatti ultrahangos szűrővizsgálatokat,magzati áramlásmérést (flowmetriát), valamint hüvelyi ultrahangot, petefészkek vizsgálatát.

——
dr. Bárdos Nikoletta
szülész-nőgyógyász szakorvos
Rendel: szombat, (kéthetente) 9.00-13.00
——
dr. Benei Barbara
szülész-nőgyógyász szakorvos
Rendel: csütörtök,(nőgyógyászat) 9.00-12.00.
——
dr. Bruncvik Nikifor
szülész-nőgyógyász szakorvos
Rendel: szerda,(kéthetente) 16.00-18.00

Az obezitológia vagy elhízástudomány az orvostudománynak az az ágazata, amely a túlsúly és elhízás kutatásával, megelőzésével, diagnosztikájával, kezelésével és az elhízással összefüggő krónikus betegségek, kóros állapotok kialakulásának megelőzésével, minél korábbi felismerésével és hatékony kezelésével foglalkozik gyermekkorban és felnőttek esetén is, komplex és holisztikus módon, az egyéntől a társadalmi szintekig egyaránt.

——
dr. Bódis Beáta
belgyógyász, endokrinológus szakorvos
Rendel: előjegyzés alapján

Az ortopédia a tartó- és mozgató szervrendszer veleszületett és szerzett elváltozásaival,diagnosztizálásával konzervatív és műtéti terápiás ellátásával és a kialakult krónikus mozgásszervi elváltozások rehabilitációjával foglalkozó orvosi tudományág.
A végtagok csontjainak és ízületeinek betegségei, az izombetegségek egy része, valamint a gerinc csigolyáinak és a környező lágyrészek elváltozásai tartoznak e szakterülethez.
Mozgásszervi anamnézis felvétel, mely tartalmazza a páciens korábbi mozgásszervi betegségeit, műtétjeit, baleseteit (törés, rándulás, ficam) és életvitelével kapcsolatos információkat (sportolás, munkakörülmények)
• járásvizsgálata, tartás vizsgálat,
• a mellkas és gerinc alaki, valamint funkcionális vizsgálata,
• alsó, felsővégtagi sensorium vizsgálata,
• alsó, felsővégtagi motórium vizsgálata,
• ízületek alaki és funkcionális vizsgálata, deformitások,
• nagyízületek mozgásterjedelmének vizsgálata (vállízület, csípő, térd, boka),
• alsóvégtagi tengely és lábdeformitás vizsgálata.

——
dr. Bábel Zoltán
ortopéd-,traumatológus- és kézsebész szakorvos
Rendel: hétfő, 17.00-19.00
——
dr. Dömse Eszter
ortopéd-traumatológus szakorvos
Rendel: kedd, (kéthetente) 14.00-16.00
——
dr. Váncsodi József
ortopéd-traumatológus szakorvos
Rendel: csütörtök,(kéthetente) 17.00-19.00

A hasi sebészet elsősorban hasi betegségek (epekő, köldöksérv…stb) műtéti kezelését végzi. A proktológia az általános sebészetnek a végbél betegségeinek vizsgálatára, és kezelésére szakosodott területe. Ezen a szakrendelésen vizsgálják és kezelik az aranyerességet, a végbél környezetének gyulladásos folyamatait, jó, és rosszindulatú daganatait, a béltraktus alsó szakaszának, a végbélnek a különféle elváltozásait, a sok kellemetlenséget okozó berepedéstől, az alattomos, panaszmentesen kialakuló végbélrák kérdéséig – sok egyéb betegség mellett.

——
dr. Baracs József
sebész szakorvos, proktológiai, colorectalis és hasi onkológiai sebészeti profillal
Rendel: előjegyzés szerint, 17.00-20.00
——
dr. Ember Ágoston
sebész, proktológus szakorvos
Rendel: csütörtök, 14.00-16.00
——
dr. Baracs József
sebész szakorvos, proktológiai, colorectalis és hasi onkológiai sebészeti profillal
Rendel: előjegyzés szerint, 17.00-20.00
——
dr. Csobó Zsolt
gasztroenterológus és sebész szakorvos
Rendel: hétfő,(kéthetente) 14.30-16.30
——
dr. Ember Ágoston
sebész, proktológus szakorvos
Rendel: csütörtök, 14.00-16.00

Dermaroller kezelés

Fénykárosodott bőrnél, hegesen gyógyuló bőrbetegségek, striák, sérülések után javasolt

kezelés, amely többek között finomítja a bőrfelszínt, csökkenti a pórusokat, javítja a bőr

feszességét, tónusát.

Helyi érzéstelenítés (érzéstelenítő krém) felvitele után fél órával alkalmazott, saját-kollagén

indukciós kezelés. A kezelés során a bőrfelszínen egy hengert vezetünk megfelelő technikával

végig, amelynek felszínén számos 1.5-2 mm hosszú, nemesacél tű helyezkedik el sorban. A

tűszúrások hatására olyan biológiai aktivátorok termelődnek, amelyek elősegítik a bőr

megújulását, átvészelt bőrbetegségek hegeinek csökkenését.

A kezeléssel párhuzamosan – a páciens bőrtípusától és bőrállapotától függően egyénileg

megválasztva - egyéb hatóanyagot is alkalmazhatunk pl. pigmenthalványító, feszeító, stria

elleni szérumok, esetleg retinoid, hyaluronsav, amelyek a dermaroller kezelésnek

köszönhetően sokszoros koncentrációt érnek el a dermisben, és így hatásukat is ennek

megfelelően hatványozottan fejtik ki.

A kezelés után fellépő bőrpirosság, ami nagyban hasonlít a napégést követően fellépő

bőrpírra, 2-3 napon belül megszűnik. A kezelés eredménye 2-3 hónappal a beavatkozást

követően lesz látható. Jelentős javulás testtájtól és bőrproblémától, bőrminőségtől függően 2-

6 kezelés után várható. A kezelések között 6-8 hét szünet szükséges. A bőrt a kezelést követő

napokban min. 50+SPF faktorszámú napvédő krémmel védeni kell hyperpigmentáció ellen;

napozás és szolárium tilos.

 

Nucleofill, a legújabb kezelés az esztétikai orvoslásban

Az orvos-esztétikai kezelések legújabb sztárja nem töltőanyag. Alkalmazása sejt szinten

támogatja bőröd regenerációját természetes hatóanyagaival, így sarkallva arra, hogy magától

újuljon meg.

A Nucleofill egy innovatív anti-aging termék/kezelés az esztétikai orvoslásban. mely három

szinten hat: antioxidáns, hidratáló és lifting hatású.

A Nucleofill úgynevezett polinukleotidokat tartalmaz, melyek egy háromlépcsős

mechanizmus révén stimulálják és megújítják a bőrt.

1. A bőr egy kötőszöveti sejtjéhez, a fibroblasztokhoz kapcsolódik, melynek hatására

ezek a sejtek kollagént, hialuronsavat és elasztint kezdenek termelni, ezáltal javítva a

bőr struktúráját, fokozva a rugalmasságát, feszességét. Ezt a folyamatot „GYM

effektusnak” nevezik a gyártók. A hatás hasonló, mint amikor edzőterembe megyünk,

edzünk és az izmaink feszesebbek, erősebbek lesznek. A Nucleofill hatására hasonló

folyamat játszódik le a bőrben.

2. Antioxidáns tulajdonsága révén semlegesíti a rendkívül káros szabad gyököket.

Gátolja a gyulladásos jelátviteli anyagok szintézisét, így gyulladáscsökkentő hatású.

3. Vizet köt meg, ezáltal hidratálja a bőrt, javítja a minőségét és feszesít. Biorevitalizáló

és sejtmegújító, fenntartja a sejtek belső egyensúlyát és mint mediátor kedvező

irányba módosítja a működésüket.

Alkalmazása bárkinek javasolt, ha a bőr veszített rugalmasságából, ha az idősödés jeleit

tapasztalja. Bármilyen testtájon alkalmazható, az arctól a kézfejekig. Különleges változata

a Nucleofill Eye, ami a szem közvetlen környékén is használható. Hajhullás és hajritkulás

ellen pedig a Nucleofill Hair terméket ajánljuk, amely segíti a hajkorona megerősödését!

 

Hogy zajlik a kezelés?

A Nucleofill értékes hatóanyagainak bejuttatása a bőrbe tűvel történik. A beavatkozás kb. 30

percet vesz igénybe. Az esztétikai orvos döntése szerint a bejuttatás lehet 5 pontos technikával

vagy több szúrással a kezelendő területen egyenletesen eloszlatva a felhám alatt.

Az eljárás után rövid ideig tartó pirosság, duzzanat, bevérzés előfordulhat. 24 óra múlva

visszatérhetsz megszokott hétköznapi tevékenységeidhez.

A kezelés előnye, hogy bőrtípustól függetlenül alkalmazható, mindenkinél hatásos, látványos

és tartós eredményt hoz. Az eljárás gyors gyógyulással jár, mellékhatásmentes. A Nucleofill

kezelés után kiemelten fontos a magas faktorszámú fényvédő használata, valamint uszoda,

szauna és forró fürdő kerülése.

Kiknek ajánljuk?

Oxidatív stressztől, napfénytől károsodott, fakó, dehidratált, fáradt bőrűeknek. De hatásosan

javítja a hegek, striák állapotát is.

A Nucleofill eye kifejezetten a szemkörnyékre ajánlott.

 

A Nucleofill hairt pedig elsősorban hölgyeknek ajánljuk, minden olyan esetben, amikor a

hajhagymák elvékonyodása, gyengülése, hullása tapasztalható, mint például:

 kezdődő hajhullás esetén

 Covid utáni hajvesztés esetén

 öröklött kopaszodás esetén

 hajbeültetés elő-, illetve utókezeléseként

 szülés utáni vagy a menopauza időszakában kialakuló hajritkulás esetén

 szemöldök ritkulása esetén

 férfiaknak szakáll dúsítása céljából

 

Hány alkalom szükséges?

A kúra 4-5 kezelésből áll, kéthetente 1-1 alkalommal. Fenntartó kezelésnek kéthavonta 1-1

alkalom javasolt. Lehetséges a kombinálása más mezoterápiás hatóanyagú készítményekkel

pl. Skinbooster- rel, vagy mezoterápiás koktélokkal, az esztétikai orvos javaslatának

megfelelően.

 

Suiselle Cellbooster® termékcsalád

A Cellbooster® injektálható boosterek Svájcban a legjobb minőségű hialuronsavból,

aminosavakból és vitaminokból készülnek. A SUISSELLE küldetése, hogy a sejt- és

hialuronsav-kutatásra specializálódva egyedülálló, innovatív technológiákat alkosson a sejtek

regenerálása és a bőrfiatalítás céljára. A Suiselle vállalat orvos-esztétikai termékeket fejleszt,

melyek maximális fiatalító hatást biztosítanak minimálisan invazív beavatkozással. A

Suisselle termékcsalád a páciensek biztonságát és bőrének egészségét szem előtt tartva készül,

a kozmetikai és orvostechnikai eszközgyártás legmagasabb minőségi szabványainak

megfelelően.

A termékek ezáltal Svájci óramű pontossággal igazodnak a bőr fiziológiájához.

Apró tűszúrásokkal célzottan bejuttatott, orvosi készítménycsalád forradalmasítja a

bőrápolást. 

És hogyan lesz olyan különleges ez a termékcsalád? A Suiselle szabadalmazott CHAC

elnevezésű technológiájának köszönhetően. Ezzel a különleges eljárással magas nyomás alatt

épülnek be a szétnyíló, nem kötött hyaluronsav láncba a válogatott aminosavak és vitaminok.

A nyomás csökkentése után záródik a lánc, és kimagasló hatóanyagtartalmú, injektálható

készítményt kapunk. 

Az ampullák rendelésünkön jelenleg az alábbi változatban érhetőek el: 

 

Cellbooster® Glow – táplálja, hidratálja és mélyhidratálja a bőrt, csökkenti a

hiperpigemntációt, harcol az oxidatív stresszel szemben. Helyreállítja a dermisz szerkezeti

egységét, semlegesíti a szabad gyököket és csökkenti a keratózis hatásait. Gyulladásgátló és

öregedésgátló hatást fejt ki. A nem kötött hyaluronsav mellett C-vitamin, biotint, és hatféle

aminosavat tartalmaz.

A Cellbooster® Glow kúra tartalma: 3 kezelés, 2-3 hetente. 

Fenntartó kezelés: kéthavonta 1 alkalom.

 

Cellbooster® Hair – erősíti a hajhagymákat, fokozza a haj növekedését, a fejbőr

mikrokeringését. Helyreállítja a fejbőr szerkezetét, és erősíti a hajszálakat. Ajánlott a

különféle fejbőr és hajproblémák kezelésére: nem cicatrizáló alopecia (nem hegesedő

hajhullás) alopecia areata (foltos hajhullás), sérült hajszál (törékeny, fakó szín, töredezett

hajvégek), androgén alopécia (férfias típusú hajhullás), korai őszülés. A hyaluronsav és a

sokféle vitaminok mellett réz és cink is található a hatóanyagkomplexben.

 

A Cellbooster® Hair kúra tartalma: 6 kezelés, 2-3 hetente. 

Fenntartó kezelés: kéthavonta 1 alkalom.

 

BOTOX KEZELÉS

Hogyan hat a botox? A Botox készítmény megszünteti a ráncok keletkezését azáltal, hogy

blokkolja a kezelt izom működését, így például a páciens a Botox kezelés után nem ráncolja a

homlokát, vagy a szemöldökét. Az arc különböző, speciális helyein botoxszal blokkolhatjuk a

ráncképződésért felelős izmokat, ezáltal elérhetjük, hogy a ráncképződés megszűnjön. (A

toxin időlegesen az idegvégződésben blokkolja az ingerület átvitelt az izmokra.) A kezelés

után kb. 1 héttel kezd el érződni a hatás, ami nagyjából a 10.-12. napra lesz teljes, a páciens

azt érzékeli, hogy nem tudja ráncolni a kezelt területet. Idővel a mély, ráncosodott bőr is

kisimul, ha a kezelést kb. 3-4 hónapos rendszerességgel elvégzik. A botox hatása ugyanis

csak időleges, ennyi idő elteltével regenerálódik az ingerület átvitel, tehát a kezelést ismételni

kell. Egyáltalán nem mindegy ugyanakkor, hogy melyik izmot és milyen mértékben

blokkolunk. Helyes botox kezelés után megmarad a mimika, csak a ráncképződésért felelős

izmok kezelendők.

A botox kezelést követően nem lesz teljesen merev az arc, a végeredmény természetes. Pár

hónap eltelte után az izomfunkció teljes mértékben visszatér, a terület nem lesz a korábbinál

ráncosabb.

 

Hyaluronsavas kezelések

A bőr idővel veszít rugalmasságából, feszességéből, hidratáltságából, ami előbb finom, majd

egyre mélyebb ráncok kialakulásához vezet. A hyaluronsavas ráncfeltöltés és volumenpótlás

műtét nélkül, minimális felépülési idővel kínál erre megoldást.

A hyaluronsav az emberi szervezetben természetesen megtalálható nagy molekulájú

szénhidrát. Legfontosabb tulajdonságai közé tartozik vízmegkötő képessége, amely

molekulasúlyának nagyjából ezerszerese. Gél állagot alakít ki vizes közegben, ezzel részt vesz

élettani folyamatokban, az immunrendszer aktivitásában. Emellett felelős a bőr

rugalmasságáért, hidratáltságáért, feszességéért és ellenálló képességéért. A hyalruonsav

fontos antioxidáns szerepet is betölt, képes a fibroblastok aktiválására, ezzel serkentve a

kollagén és elasztin szintézisét. Regenerációs képességének köszönhetően a sérülések, sebek

gyógyulásában is részt vesz. Sejtvédő tulajdonsága miatt pedig véd a külső károsító

hatásokkal szemben.

Az ajak hyaluronsavas töltése elsősorban a szövetek újra hidratálást, teltebbé tételét célozza,

másodsorban a korral összeeső szövetek újra hidratálását, teltebbé tételét. Megfelelő

anyagválasztással az ajak formájának finom módosítása is elképzelhető, azonban teljes

karakterváltás, vagy az arc meglévő és korral egyre jobban látszódó aszimmetriáinak

korrigálására ez a beavatkozás nem javasolt. A száj feltöltését csak és kizárólag

hyaluronsavval szabad elvégezni. A kezelés előtt fénykép készül, amely a száj eredeti

állapotát rögzíti. A beavatkozás után azonnal duzzanat észlelhető, amely az azt követő 4

órában fokozódni fog. Újabb kezelés/korrekció igénye esetén minden esetben megvárjuk a

teljes gyógyulást, azaz 3 hetet és csak és kizárólag akkor végzünk el korrekciót. A töltés

eredménye 12-18 hónapig tart, és fokozatosan veszíti el az ajak a volument. Az ajak

hidratáltsága, teltsége akkor is jobb marad a kiindulási helyzethez képest, ha többet

beavatkozás nem fog történni. Újabb rátöltés esetén az eredmény egyre tartósabb lesz, akár

több évig is megmarad.

Az arc öregedése során nemcsak a bőr különböző rétegei változnak, hanem a bőr alatti

szövetekben az irhában, a zsírszövetben, az izmokban, végül a koponya csontjaiban is

változás következik be. Az arc zsírpárnái fogynak, és a gravitációnak megfelelően lejjebb

ereszkednek. Az esztétikai kezelések célja ennek a folyamatnak a megelőzése vagy javítása.

Próbáljuk visszaállítani az eredeti arcformát, a természetes arányok megtartásával, az

öregedés során elvesztett zsírpárnák, felszívódott csontok pótlásával. Az arc egészét

figyelembe véve végezzük el a volumenpótlást, a ráncfeltöltést.

A kezelés menete:

Kiinduló állapotot rögzítő fotó után először lidokainos krémmel érzéstelenítjük a kezelendő

területet. Tájékozódok a korábbi arcfiatalító beavatkozásairól, majd az állapot felmérése után

javaslatot teszek az egyéni, személyre szabott kezelésre. Az eljárás gyors és minimális

fájdalommal jár. A hialuronsavas töltőanyagot vékony tűvel vagy kanüllel juttatjuk a bőrbe.

Utána átmeneti pirosodás, bevérzés, duzzanat előfordulhat.

Jelenleg az alábbi kezelésekre van lehetőség:

Ajkak, Marionette ráncok (a két szájzúg melletti lefele futó ránc, nasolabiális redő (az orr és

ajakzúg közti barázdák), dohányráncok.

 

Aktív fertőző bőrbetegség (pl. herpesz) esetén, terhesség és szoptatás alatt, bizonyos

gyógyszerek szedése (pl. véralvadásgátlók) mellett, alvadási zavarok, autoimmun betegségek

esetén.

Klinikánkon kizárólag magas minőségű, hyaluronsavas feltöltőanyagokat alkalmazzuk

 

Amennyiben korábban volt már bármilyen hyaluronsavas töltés, más orvosnál (esetleg

nem orvosnál), kérjük, hogy dokumentációját feltétlenül hozza el. Ennek hiányában a

töltés nem elvégezhető! A korábbi töltések letagadása, az orvos megtévesztése nem

célszerű.

 

 

 

Szépészeti-esztétikai kezelésre KIZÁRÓLAG telefonon van lehetőségük időpontot kérni!

——
dr. Veres Gyöngyvér Tünde
bőrgyógyász szakorvos
Rendel: Kedd(kéthetente), 9.00-13.00

A tüdőgyógyászat (más néven pulmonológia) a mellkasi szerveket érintő megbetegedésekkel, problémákkal foglalkozik. Ezek közül a leggyakoribbak a tüdőbetegségek, úgymint az allergia, az asztma, a krónikus obstruktív tüdőbetegség (COPD), a tüdődaganatok, valamint a tüdőgyulladás, de számos más szerv betegsége is társulhat légzőszervi megbetegedésekkel.

——
dr. Paraicz Gábor
tüdőgyógyász szakorvos
Rendel: kedd, 16.00-18.00

Az ultrahang a hanghullámok emberi füllel nem érzékelhető tartománya, amellyel lehetővé válik az emberi test részeinek kétdimenziós ábrázolása. A magzati ultrahang vizsgálatok esetében ma már háromdimenziós, sőt négydimenziós számítógépes képalkotást használnak. Az ultrahang vizsgálat a szervezetre nem ártalmas, igény szerint ismételhető.

Az ultrahang vizsgálat típusai: 

  • Hasi és kismedencei ultrahang vizsgálat
  • máj, epe, hasnyálmirigy, lép,vese a hasi erek vizsgálata
  • Emlő ultrahang vizsgálat
  • láthatóvá teszi az esetleges daganatok, ciszták, jóindulatú csomók, gyulladásos folyamatok jelenlétét
  • Ízületi ultrahang vizsgálatok
  • Pajzsmirigy ultrahang vizsgálat
  • Nyaki-, végtagi erek vizsgálatafelrakódások, meszesedések, szűkületek, elzáródások kimutatásaaz artériák és vénák lefutása, tágassága és keringési viszonyai
  • az erek áramlási viszonyai
  • a koponyát ellátó nagy nyaki verőerek áramlásának vizsgálata
——
dr. Havassy Mónika
radiológus szakorvos
Rendel: kedd, 9.00-12.00
——
dr. Kovács Anetta
radiológus szakorvos
Rendel: péntek,(kéthetente) 9.00-14.00

Az urológia a húgyivarszervek betegségeivel foglalkozik mindkét nemnél. Ebbe beletartoznak a vesék, vesevezetékek, a húgyhólyag, húgycső megbetegedései. Férfiaknál kiegészül a herék, mellékherék, prosztata és ondóhólyag  területén létrejött megbetegedésekkel.

Intézményünkben,  az urológiai betegségekkel kapcsolatos  ultrahang vizsgálatot is elvégezzük.

——
dr. Trautmann Tibor
urológus szakorvos
Rendel: előjegyzés alapján

Listaáraink: www.synlab.hu

Mintavétel: 5000 ft./+ listaár. Vérvételi napok: hétfő, szerda, péntek: 8.00-10.00

Figyelem! Minden vizsgálat elvégzésére nincs mód, ezért a mintavételt megelőzően érdelődjön telefonon!